Sledite nam:

Kaj iščete?

Izberite Valuta
  • EUR
  • GBP
  • CAD
  • AUD
  • EUR
  • RUB
  • JPY
IZBERITE JEZIK
  • sl
  • Angleščina
  • Francoski
  • Ruski
  • Nemški
  • Španski

Multi-Funkcijski samoobrambe Svetilka Solar Powered Avto na Prostem Preživetje Stroboskopske Led Luči v Sili Stekla Breaker 120dB Alarm

5 - 1 Ocene
Sku: w2863
Na zalogi Na voljo

Redna cena €29.13 €20.40

Oznake: samoobramba svetilka solar powered avto, taser samoobramba za ženske, laser samoobrambe, samoobramba stick, Svetilka, baseball bat baklo.

Podrobnosti Izdelka

1* Uporabniški Priročnik

5.Carinske takse, ravnanje z baterijo, poštnina in zavarovanja, ki se ne povrne.

4.Sončna Energija (5A.500MA)

Polnjenje Vmesnik: Micro USB in Sončne Energije.

Teža: Približno 340g

7.Kompas

In lahko uporabite USB za podporo telefon ali drugo napravo.Ta svetilka lahko kot mobilno vir napajanja.

Kako spremeniti model: 'drži swtich 3 sekunde.

Moč: 1Pcs/10W (Barvna temperatura 7000-8000) Lumnov: 500Lum

8.Volfram iz legiranega jekla okno kladivo

Model: 3 model, lahko izbira.Močno svetlobo ( 2-3 Ure)/ Šibka svetloba ( 4-5 Ure)/ Bliskavica ( 4-5 Ure)

Zelo Priporočamo, Da Ga Položiti V Vaš Avto.V Primeru, Da Za To Potrebujejo.

6. 120db Zvok Alarma

Ta je uporabna funkcija za pomoč pobegniti iz nevarnosti, ko se pojavi nevarnost.In lahko skrajšate druga stvar, če jo potrebujete.

*Sprejemamo www.restavracijamama.si Depozitni plačilo, vključno z Visa Kreditno kartico visa , MasterCard Kreditno Kartico , Western Union in druge možnosti plačila .Lahko se odločite, da bo ustrezala vaše plačilo..

1* Usb Kabel

5/Kos LED Rdeče in 5/Kos Modra LED

Velikost: Cca. 22 cm * za 4,8 cm (L*D)

Prekinil steklo, in dobili ste ven iz avta, ko se pojavi nevarnost

Model: 2 model lahko izbira.Močno svetlobo ( 5-6 Ure)/ Šibka svetloba ( 8-9 Ure)

Lumnov: 180Lum

Model: Izmenično (18-20 Ure)

wy-plugi lugin-end

1* Darilni Embalaži

1. Če niste zadovoljni z postavke kupili od nas, vas prosimo, da nas obvesti (po elektronski pošti, preko www.restavracijamama.si sporočilo) v 30 dneh od prejema blaga .Mi vas bo vodil, da se vrne in vračilo izdelka.Prosimo, upoštevajte, da postages/custom pristojbine (če sploh) spended v takem vrstnem redu so stranke stroškov.

Visoka kakovost Volfram stell zlitine.To je naš nov model.Oher prodajalec uporabite običajni model.

2.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah in drugih dejavnikov .

1.Smerniki

To je zelo uporabno, ko igrate ourdoor.

3.Stran-Rdeča in Modra Svetloba

Material: Aluminij Zlitine

2.Vljudno zahtevo za vas prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali odprite vsakem primeru, preden se obrnete na nas, če tega še niste prejeli paket za nekaj časa, ali niste zadovoljni z našimi predmet, ko ga prejmete.Bomo poskušali naše najboljše, da zagotavljajo najboljšo rešitev .

4.Morda ne bomo sprejeli vaše vrne, ne da bi obvestil nas vnaprej.

Prosimo, oglejte si video, če si želite ogledati pravi rezultat)

1.Mi bomo poslali postavke v 2 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Razsvetljava oddaljenost : 300M

9.Varnostnega Pasu Rezalnik

Molde zvoka : So 4 različne zvok lahko izbira.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni pakiranje z vsemi sestavnimi deli in pribor, ki so vključeni in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje in razlog za vrnitev.

3. Pričakujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.

Lahko uporabite Micro USB za polnjenje, ko je baterija zmanjkalo moči.

Kako spremeniti zvok : Holding swtich 3 sekunde.

1* Sončna Energija Večnamenska Svetilka

30 Dni Denar Nazaj Garancije:

2.Stran-Bela Svetloba

3.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je(so), ki so poškodovane med prevozom.

Visoka kakovost polikristalni silicij sončne celice.Lahko za polnjenje baterije.Ne skrbite, če ne morete polnjenje preko Mikro USB.

5.Micro USB In Mobilne vir napajanja

Fiksna svetilko na vaš avto ali drugo kovinsko ploščo kjerkoli če potrebujete 11. Angleški Darilo Polje Paket.Posebne funkcije: 1 žarometi so vse svetlo, semi-svetel, eksplozije flash načinu z uporabo domačih 10w led.Obseg 300 metrov 2 strani bele svetlobe, ki uporablja 10 2835 obliž led.Enotni za 0,2 w 10 čevljev, 2w (polno svetlo in pol svetlo dveh načinih) 3. Strani rdeča in modra svetloba izmenično utripa v programskem načinu 4. Na levo stran glave je opremljen z visoko trdoto volfram iz legiranega jekla kladivo, ki se lahko enostavno prekinil steklo 5. Rezalnik na desni strani glave.Enostavno odreže varnosti, v izrednih razmerah Pridejo pobegniti 6. Hkrati z močno magnetno zadnji strani glave.Lahko se enostavno absorbira v avto lupini ali železa kos, za enostavno uporabo 7. Uporabite 5v 50ma polysilicon sončne celice.Vgrajeno baterijo je mogoče napolniti. 8. Nazaj na glavno stikalo je mednarodni polnjenje prek kabla usb vmesnik za polnjenje vgrajene baterije 9. Ob istem času, svetilka ima USB izhod funkcija, in ko ga je ven, ga je mogoče uporabiti za polnjenje digitalnih naprav, kot so mobilni telefoni. 10. Rep je opremljen z kompas za uporabo na prostem 11. Zadnji svetilka je opremljena s zumer s prostornino 120 dB, Kako uporabljati in previdnostni ukrepi: izdelek izdelek za nadzor osvetlitve je 6 stojnicah. 1 glavni svetilka je 100% svetlost -50% svetlost - burst flash 3 načini.Pritisnite in držite za 1,5 sekunde, da preklopite na sidelight način. 2 Strani bele svetlobe, ki je 100% svetlost-50% svetlost dva načina.Pritisnite in držite za 1,5 sekunde, da preklopite na strani rdeče-modro način 3 strani rdeča in modra 1 način, rdeča in modra flash izmenično glede na programski način, še naprej pritisnite stikalo po 1,5 sekunde, da preklopite glavno luč način. 4 dolgo pritisnite stikalo v vsakem načinu prestave so prekolesaril ena po drugi in sproščeno bivanje v želeni položaj. 5 zumer je pod nadzorom neodvisnega preklopite na repu položaj.V stanju pripravljenosti, lahko z dolgim pritiskom se zahteva za 3 sekund, da bi zvok.Kratko pritisnite tipko za vklop in izklop.Če želite izklopiti zumer, za dolgo časa, boste morali pritisniti stikalo za ponovno za 3 sekunde.Kapljica dve kapljici dobrega lahko sprosti. 6. Ko uporabljate zunanji vir energije za polnjenje svetilka, Vstavite tovarniško nastavljen napajalni kabel v priključek USB vhod na zadnji strani stikala.V tem času, modra lučka še vedno utripa.Ko indikator napajanja je popolnoma napolnjena, modra lučka je na. 7. Ko je svetilka se uporablja kot mobilni vir energije za polnjenje drugih zunanjih naprav, lučka sveti zeleno.Ko moč svetilka pade na 2,8 v, lučka off.Sedanji ustavi izhod.Svetilka je v zaščiteno članice.V tem času, svetilka za razsvetljavo lahko uporabljajo za več kot pol ure.Prosim za polnjenje v času.Opomba: Ko je svetilka žaromet, ki deluje, rep zumer bo smislu trenutne in da šibek zvok (rep ne bodo slišali vijak), ki je normalen pojav

Ocene

Napišite Recenzijo

Mnenja Strank

5

oK

Izdelek očala

  • Številka Modela: Padec Ladijskega Prometa Multi-Funkcijo Sončno Energijo Svetilke
  • Funkcija: stekla breaker/svetilka/varnostnega Pasu Rezalnik
  • Velikost: 22cm * 4.8cm (L*D)
  • Teža: 350 g
  • Blagovna Znamka: ELESESAFE